Opendeur 2023 – Dans et d’Hors

Ben jij klaar voor onze opendeurweken deze zomer? Kom de week van 10/7 – 16/7 en 28/8 – 03/9 tussen 10u en 20u gratis langs om te kijken of keramieken iets voor jou is!

Iedereen is welkom

We hebben gekozen voor 2 opendeur weken te doen, één in juli en één in augustus. Zo willen we iedereen de mogelijkheid geven om ons atelier een keer te beleven. Er is de mogelijkheid om te komen op een moment dat voor jouw past. Dus kom zeker langs!

Overzicht activiteiten opendeur 2023

Icoon draaien | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Begeleid draaien

Wil jij het draaien eens proberen, maar vind je de tijd niet door het jaar? Kom dan zeker naar onze opendeurweek voor het draaien te proeven. Het ziet er makkelijker uit dan het is!

Icoon lessen en demo's | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Begeleid boetseren

Werk je liever minder snel met de handen? Dan kan je komen kijken of het hand opbouwen iets voor jou is! Hierin krijg je een kleine introductie over het hand opbouwen en ga je onder begeleiding een kleinigheidje maken. Laat je verrassen!

Icoon aanbod | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Demo's

Ook zullen er geplande demo's opstaan waar jij kan komen kijken hoe ervaren keramisten te werk gaan in het maken van hun creaties. Dit zal gebeuren op aan de draaischijf en bij het hand opbouwen.

Icoon keramiek | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Informeer

Heb je andere vragen over ons atelier of over jouw eigen keramiekervaring? Kom ze gerust stellen! Ook staan we open voor opdrachten. Heb jij een specifiek verzoek voor enig werk? Stel het ons voor en wij kijken wat we voor jou kunnen doen.

Op de planning

Tijdens de opendeurweken worden er enkele demo’s gegeven. Tijdens deze demo’s is er geen mogelijkheid tot begeleid- of vrij atelier.

Demo’s tijdens de opendeur

Bij de demo’s kan je zien hoe onze keramisten te werk gaan tot het creëren van hun werkstukken. Hierlangs vind je een lijst met alle demo’s tijdens de periode van 10/7 – 16/7 en 28/8 – 03/9 tussen 10u en 20u.

Planning | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors
Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Niets missen van Dans et d’Hors? Volg ons op Instagram!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes die actief zijn in ons keramiek atelier te Pelt! Ontvang data van nieuwe workshops, cursussen, mini-cursussen en blijf continu up-to-date van onze lopende acties en nieuwe collecties in onze webshop.

    Inschrijven

    Afbeelding vlek | Dans et Dhors Afbeelding vlek | Dans et Dhors