Leer klei te vormen met je handen in het keramiekatelier te Pelt

Leer keramieken tijdens onze lessenreeks 10 keramieken handopbouw! Het atelier van Dans et d’Hors is uitgerust met alle materialen waar jij onder begeleiding of op zelfstandige basis mee kunt werken. Hoe je deze allemaal kan gebruiken wordt uitgelegd in onze cursus 10 keramieken handopobuw.

Icoon keramiek | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Alles is aanwezig

In het atelier zijn alle gereedschappen aanwezig. Wij voorzien dat deze voor iedereen ter beschikking staan. Je dient zelf niets te voorzien buiten een schort.

Icoon draaien | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Professionele begeleiding

Je wordt elke les stap voor stap begeleid, zodat jij op jouw tempo leert werken met klei. Onze begeleiders bezitten een geavanceerde kennis die ze jou gaan bij brengen.

Icoon lessen en demo's | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

Klei is inbegrepen

In het atelier wordt er allerlei klei voorzien om te boetseren. Je hoeft zelf geen klei mee te nemen of aan te kopen. Je betaalt enkel je verbruik bij het bakken van de potten. Alle klei, gebruikt uit het atelier, kan ook gebakken worden in ons atelier.

Icoon aanbod | Opendeur 2023 - Dans et d'Hors

De bak service

Als je je inschrijft voor een lessenreeks, dan zijn er 5 werken biscuit gebakken inbegrepen met maximum dimensies van 18cm x 18cm x 18cm.

Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Volg één van onze boetseercursussen of workshops!

Afbeelding vlek | Dans et Dhors Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Kalender van alle data

Van beginner tot ervaren keramist, de geplande cursussen zijn geschikt voor elk niveau en worden op maat gegeven. U kan ook meerdere keren deze cursus volgen, met telkens een ander uitdaging. Bespreek dit met de lesgever voor het meest te halen uit deze cursus!

Afbeelding vlek | Dans et Dhors Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Meer weten over ons atelier?

Ons keramiekatelier in Pelt willen wij openstellen voor allerhande technieken. Daarom zijn wij samen met het atelier voor handopbouw ook gestart met cursussen draaien. Hier willen wij dan ook een assortiment in aanbieden en streven we naar een zo uitgebreid mogelijk atelier aanbod.

Ontdek nog meer over ons atelier en onze medewerkers!

Sfeerbeeld Dans et d'Hors | Keramiek workshops, cursussen & open atelier in Pelt
Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Niets missen van Dans et d’Hors? Volg ons op Instagram!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes die actief zijn in ons keramiek atelier te Pelt! Ontvang data van nieuwe workshops, cursussen, mini-cursussen en blijf continu up-to-date van onze lopende acties en nieuwe collecties in onze webshop.

  Inschrijven

  Afbeelding vlek | Dans et Dhors Afbeelding vlek | Dans et Dhors
  Close popup

  Binnenkort weer terug! Onze opendeur.

  Ben jij nieuwsgierig naar wat we nu allemaal doen in dat atelier te Pelt?
  Kom het zelf ontdekken tijdens onze opendeurdagen!

  In de laatste week van augustus is het weer zo ver. We nodigen iedereen uit om eens te komen proeven van wat werken met klei nu net betekend. Je wordt zelf geprikkeld om iets te maken! Dus kom zeker langs.

  De openingsuren zijn van 13u30 tot 18u.

  Klik hieronder voor meer info

  Meer info