Unieke groepsworkshops op afspraak

Wij zorgen voor een leuk assortiment aan groepsworkshops. Hierbij ga je samen met je familie/collega's/gezin/vrienden, steeds naar huis met een leuk afgewerkt en uniek groepswerkstuk of individuele werken, die jullie samen hebben gemaakt in groep.

Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Leuke activiteiten voor groepen

In onze groepsactiviteiten volg je stapsgewijs de handelingen en technieken die nodig zijn voor het bekomen van het beoogde resultaat.

Bovendien heb je achteraf een werkstuk, waarmee je bij iedereen kan uitpakken.

Het spijt ons, we hebben nog geen items op de planning staan voor dit onderdeel. Houd deze pagina zeker in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief! Je kan ons ook altijd contacteren voor meer info.

Workshop op maat?

Heb jij zelf iets in gedachten, maar weet je niet of dit haalbaar is? Samen met ons team van ervaren keramisten kijken we naar de beste invulling, materialen en te bekomen voorwerpen die het beste jouw vraag beantwoorden.

Neem contact met ons op! Samen kijken naar wat mogelijk is.

Sfeerbeeld Dans et Dhors

Workshop op locatie?
Wij komen ook naar jou!

Had jij graag een activiteit georganiseerd op een specifieke locatie? Neem contact op met ons. Samen zoeken we een bijpassende workshop op maat, die we op verplaatsing kunnen laten gebeuren.

Zo hopen we iedereen de wonderen wereld van het werken met keramiek te laten ontdekken!

Afbeelding vlek | Dans et Dhors

Niets missen van Dans et d’Hors? Volg ons op Instagram!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes die actief zijn in ons keramiek atelier te Pelt! Ontvang data van nieuwe workshops, cursussen, mini-cursussen en blijf continu up-to-date van onze lopende acties en nieuwe collecties in onze webshop.

    Inschrijven

    Afbeelding vlek | Dans et Dhors Afbeelding vlek | Dans et Dhors